V ACTUACIÓ SOLIDÀRIA AMB L’ARCÀDIA

lakylab-page-001
El proper divendres 2 de desembre us presentem la cinquena actuació solidària amb l’Arcàdia!
Indy i Juno vindran des de Viladecans per oferir-nos un concertàs de La K y la B.
Sabeu qui és La K y la B? És un grup de rap contestatari, un gran exemple d’autogestió!
Va nèixer a Viladecans l’any 2009. Està format per Indy (Jordi Ubeda Garcia) i Juno (Oriol Ubeda Garcia).
L’objectiu del grup és des dels inicis reflectir la realitat en què vivim, incidint tant en els aspectes més locals, com en aspectes més generals. La K y la B creuen en la neccesitat d’una música que reflecteixi la realitat de la gent de carrer i que rebutgi els estereotips de la música més comercial, ja que pensen que la música és tambè una eina per la protesta i per fomentar el canvi social.
Degut a la dificultat que suposa per a persones que no disponen de mitjans econòmics trobar espais on poder gravar van decidir apostar per l’autoproducció, creant el seu propi espai anomenat Mcenas Producciones, on han produït 4 maquetes i 3 videoclips.

Serà a les 21:30 a l’Espai Obert de Sants (Violant d’Hongria 71, 1r pis), i no hi ha preu d’entrada, es farà taquilla inversa i els beneficis es destinaran íntegrament a donar suport econòmic a l’escola autogestionària, cooperativa i comunitària Arcàdia de Can Batlló.

Esperem veure-us allà!!!

QUÈ ÉS L’ENTRADA INVERSA? El públic decideix pagar allò que troba just i oportú per l’espectacle que ha vist. Es tracta d’un exercici de responsabilitat i maduresa, ja que s’ha de tenir en compte que la producció i exhibició d’un espectacle comporta uns costos.
En aquest cas tots els agents implicats en l’espectacle (grups, tècnics de so, servei de bar, suport logístic…) es solidaritzen amb el projecte de l’escola Arcàdia i donen tots els beneficis econòmics que es derivin de l’activitat.

Twitter: @SantsEspaiObert @EscolaArcadia @LaKylaB
Facebook: Espai Obert de Sants
Mail: proposa@espaiobert.org