IV Concert solidari amb l’Arcàdia

Espai Obert

Espai Obert

Presentem el quart concert solidari amb l’Arcàdia! 
El 18 de novembre el grup Nereida, format per arpa, flauta travessera, contrabaix i percussió, ens oferirà un concert molt diferent dels que hem viscut fins ara. En format instrumental i sense vocalistes, el seu repertori va des de les Nacions Celtes, recollint la tradició balcànica, passant per la Península Ibèrica fins les illes canàries. Entre d’altres, també fan versions de músics tradicionals com Kepa Junkera.

No us perdeu l’oportunitat de conèixer altres músiques i viure un oci diferent i solidari!!

Components del grup:
Andrea Fernández Siera: flautista (flauta travessera i medieval)
Anna Bautista de Lisbona: flautista (flauta travessera i picolo)
Irene Figueras Cardeñoso: arpista (arpa celta)
Jorge Álvarez: percussionista (bodhran, culleres, pandero, pandereta, pandero cuadrao, txalaparta)
Mar Cirera Solé: contrabaixista. 

18 de novembre a les 21:30 a l’Espai Obert de Sants (Violant d’Hongria 71, 1r pis). No hi ha preu d’entrada, es farà taquilla inversa i els beneficis es destinaran íntegrament a donar suport econòmic a l’escola autogestionària, cooperativa i comunitària Arcàdia de Can Batlló.

Esperem veure-us allà!!!

QUÈ ÉS L’ENTRADA INVERSA? El públic decideix pagar allò que troba just i oportú per l’espectacle que ha vist. Es tracta d’un exercici de responsabilitat i maduresa, ja que s’ha de tenir en compte que la producció i exhibició d’un espectacle comporta uns costos.

En aquest cas tots els agents implicats en l’espectacle (grups, tècnics de so, servei de bar, suport logístic…) es solidaritzen amb el projecte de l’escola Arcàdia i donen tots els beneficis econòmics que es derivin de l’activitat.

Twitter: @SantsEspaiObert @EscolaArcadia

Facebook: Espai Obert de Sants

Mail: proposa@espaiobert.org

Si vols col·laborar amb els concerts solidaris amb l’Arcàdia escriu-nos a arcadiacanbatllo@gmail.com