Cicle de concerts solidaris amb L’Arcàdia

Benvolgudes amigues i amics de l’Arcàdia,

Us anunciem que a partir de l’octubre iniciarem un cicle de concerts solidaris amb l’Arcàdia, que tindran lloc el primer i tercer divendres de mes a les 21:30, a l’Espai Obert de Sants (Violant d’Hongria 71, 1r pis).

  No hi ha preu d’entrada, es farà taquilla inversa i els beneficis aniran destinats a donar suport econòmic a l’escola autogestionària, cooperativa i comunitària Arcàdia de Can Batlló.

generalconcerts-solidaris-page-001

Aquest divendres 7 d’octubre de 2016 a les 21:30h. a l’Espai Obert iniciem la temparada amb “Le trois du merde”.

A la programació hi ha oferta per tots els gustos. Us hi esperem!

QUÈ ÉS L’ENTRADA INVERSA? El públic decideix pagar allò que troba just i oportú per l’espectacle que ha vist. Es tracta d’un exercici de responsabilitat i maduresa, ja que s’ha de tenir en compte que la producció i exhibició d’un espectacle comporta uns costos.

En aquest cas tots els agents implicats en l’esèctacle (grups, tècnics de so, servei de bar, suport logístic…) es solidaritzen amb el projecte de l’escola Arcàdia i donen tots els beneficis econòmics que es derivin de l’activitat.

ESPAI OBERT: És un projecte on col·lectius i individualitats es doten d’una infrastructura que els hi permet treballar en diferents àmbits de transformació social i que intenta respondre a les necessitats actuals de comunicació, reunió, accions socials, artístiques, etc.

Twitter: @SantsEspaiObert @EscolaArcadia

Facebook: Espai Obert de Sants

Mail: proposa@espaiobert.org

Si vols col·laborar amb els cicles de concerts solidaris amb l’Arcàdia escriu-nos!

I COMENCEM AQUEST DIVENDRES 7 D’OCTUBRE AMB LE TROIS DU MERDE!

  US HI ESPEREM!!!!

Data i hora: 21:30h. divendres 7 d’octubre de 2016 a L’Espai Obert

Lloc: Espai Obert, C. de Violant d’Hongria, 71 1r. pis

Metros: L3 Pl. del Centre

L1 i L5 Pl. de Sants

L5 Badal