Trobada d’Almautors; tercer concert solidari amb l’Arcàdia

Benvolgudes amigues i amics de l’Arcàdia,

Ja s’apropa el tercer concert solidari amb l’Arcàdia!

El proper divendres 4 de novembre tindrà lloc la Trobada d’Almautors, en la que participaran quatre cantautors d’estils molt diversos: Marcelo Valente, Christian Torres, Jon Botas i Marina Tomàs. Han preparat el concert amb molt de carinyo especialment per aquesta ocasió, no us ho podeu perdre!

almautors_cartell

Serà a les 21:30 a l’Espai Obert de Sants (Violant d’Hongria 71, 1r pis), i no hi ha preu d’entrada, es farà taquilla inversa i els beneficis es destinaran íntegrament a donar suport econòmic a l’escola autogestionària, cooperativa i comunitària Arcàdia de Can Batlló.

Esperem veure-us allà!!!

QUÈ ÉS L’ENTRADA INVERSA? El públic decideix pagar allò que troba just i oportú per l’espectacle que ha vist. Es tracta d’un exercici de responsabilitat i maduresa, ja que s’ha de tenir en compte que la producció i exhibició d’un espectacle comporta uns costos.

En aquest cas tots els agents implicats en l’espectacle (grups, tècnics de so, servei de bar, suport logístic…) es solidaritzen amb el projecte de l’escola Arcàdia i donen tots els beneficis econòmics que es derivin de l’activitat.

ESPAI OBERT: És un projecte on col·lectius i individualitats es doten d’una infrastructura que els hi permet treballar en diferents àmbits de transformació social i que intenta respondre a les necessitats actuals de comunicació, reunió, accions socials, artístiques, etc.

Twitter: @SantsEspaiObert @EscolaArcadia

Facebook: Espai Obert de Sants

Mail: proposa@espaiobert.org

Si vols col·laborar amb els cicles de concerts solidaris amb l’Arcàdia escriu-nos a arcadiacanbatllo@gmail.com